For artists and collectors sponsored by Intercal...your mohair supplier and Johnna's Mohair Store
naprosto nejroztomilejší čumáček.. ♥
Hi Ivina
Sooo CUTE.
Best wishes
Rikki
Moc děkuju Haničko! Se mnou doma nemluví ani noha od stolu, že jsem ho poslala pryč. Ale já vždycky říkám: nic se neděje, medvídci budou, a ještě hodně, protože s tím prostě nejde přestat!!!
Hi Rikki! Nice to see you! Thank you very much! But - Michael is still my beloved favorit..... 'cause he is classic and has golden eyes and heart
To znám velice dobře.. U nás to byla Amelie.. Jako bych prodala člena rodiny.. tchýně to nesla těžce .. ..
Amélku si pamatuju! Byla celá v červeném! Tak to zdravím tchýni! Cítila bych to stejně
Já bych ho z domu nepustila, je kouzelnej Já si doma oblíbence nějaký čas vždycky nechávám
Děkuju Zori! No, však to bylo moc těžké!!! Nečekala jsem, že se tak rychle prodá. Proto teď poslední dva medvídky (a kočičku) držím u sebe bez vystavení
How cute!!! he is so sweet - little baby
Hi Julia! I love your fantastic bears and creatures I hope some your bear will find home at my home
Thank you, my dear Ivi-na, Looking at your animals I see how beautiful your - authour's, soul. I see you are very soulful person and DO LOVE chicldren very much