For artists and collectors sponsored by Intercal...your mohair supplier and Johnna's Mohair Store
He is available on eBay :)
Have a nice days.. ♥
Hani, opět jeden z nejúúúúžasnějších medvídků na světě Byl vystavený moc krátkou dobu a navíc o dovolených, zasloužil by si, aby ho vidělo mnohem víc medvědích milovníků a já jsem ho ani nezahlédla
Kombinace chlupaté tlamičky s chlupatým tělem je úchvatná a neobvyklá barva čumáčku je luxusní a s králíčkem, to už je prostě šperk!!!
Mně nezbývá, než si schovat alespoň jeho fotku
Doufám, že někdy si budu moct tvého medvídka alespoň pochovat!
moc děkuji,Ivetko.. někdy mám nepochopitelné nutkání, dát medvěda pouze na jeden den, nemá to žádné rozumné vysvětlení a logicky je to hodně nerozumné.. často dělám, co pocit velí.. nu, nevím proč .. ale koupila si ho přesně ta osoba, na kterou jsem myslela, když jsem ho dělala.. takže to tak asi mělo být.. psala jsem si s ní na fb. a vždycky se jí nepodařilo tulínka ulovit.. se Samem se jí to povedlo
Ten tvůj poslední medvídek je nejroztomilejší medvídek, co jsem za hooodně dlouhou dobu viděla.. naprosto úžasnej.. :3
Moc děkuju Hani!!! Aha?!!!! Nooooooo...... takže, prosím tě, nemohla bys někdy, až budeš dělat medvídka, myslet na mě? Já totiž na věci mezi nebem a zemí dost věřím A taky je mi blízká filozofie, že nic se neděje jen tak, všechno má svůj důvod... A že je potřeba hodně dát na cit a intuici, protože rozumná rozhodnutí se sice v danou chvíli jeví jako správná a logická, ale s odstupem času nemusí vést ke štěstí a radosti Takže pac a pusu za tvá pocitová rozhodnutí
tak,tak.. a pokusím se.. pošli mi fotečku ať se mi lépe vizualizuje..
Thank you so much..
Hani!!! Ale ať to nepřeženeme! Aby náhodou medvídek nechytil moji podobu!! To by byla katastrofa!
Už to vyšlo v Bér Reportu??!!!! Celou dobu sleduju a nikde to nevidím! Že bych se dívala na špatné www?? Každopádně HURÁ a GRATULUJU! A kdybys tady ještě nakoukla, poradila bys mi, kde můžu ten článek vidět nebo kde se ten Report dá koupit nebo aspoň to konkrétní číslo jaké je, začnu ho shánět! TULINEK GO!
moc děkuji.. :)
no jo.. to já ale vůbec nevím.. mělo by mi jedno číslo přijít poštou.. to je všechno co vím.. a vystačím si s tím.. těm stránkám totiž vůbec nerozumím.. ale až dostanu info(nebo časopis), budu informovat..
Koupit jde tady: probear Akorát nevím, které to je číslo, jestli 2 (květen-červen-červenec) nebo 3 (srpen-září-říjen). Z probéru objednávám materiál, tak časopis určitě přihodím, jestli je to teda některý z nich
určitě to bude ten druhej.. jen nevím proč mi ještě nic nepřišlo..